Szórakozás

Újabb paródia született ByeAlexről

Új show-val jelentkezik az Irigy Hónaljmirigy, ezúttal az M1 műsorán. Az X-Faktor után A Dal című műsort vette górcső alá a nyolc parodista. A fiúkban most sem kell csalódnunk: ismét nem kíméltek senkit, így természetesen a közvéleményt alaposan megosztó ByeAlex sem maradhatott ki a kifigurázottak sorából.

Az Eurovíziós Dalfesztiválról mondja el sajátos véleményét az Irigy Hónaljmirigy.

Az m1-en látható show-ban a srácok kifigurázzák majd az idei euróvíziós válogatók legemlékezetesebb pillanatait, így a Hujberi Feri és Mészáros Árpád Zsolt között elcsattant csókot is felidézték.

Mészáros Árpád Zsolt és Hujber Feri csókjelenetét elevenítettük fel Antival. A karakterem már a bejáratnál akadályba ütközött, mivel a biztonságiak elvették tőle a csókálló rúzst, és a Túl a barátságon DVD-t. Ez sem vette el a kedvét, így órákig tartó fogmosás, és pár zacskó mentolos cukorka elfogyasztása után elcsattant az a bizonyos csók. Szerencsére nem Kovi volt a rendező, így nem folytatódott a jelenet, de a jövőben tervezzük, hogy vele is dolgozunk majd” – viccelődött Peti.

Az idei Dal egyik legváratlanabb fordulata minden bizonnyal az volt, amikor a szinte teljes ismeretlenségből előbukkanó ByeAlex nevű fiatalember a már jól ismert énekeseket maga mögé utasítva, nemes egyszerűséggel jött, látott és győzött, így Kedvesem című dalával végül ő képviseli majd Magyarországot Malmöben. A fiú ennek köszönhetően kapott is hideget-meleget, és a történteket mirigyék sem hagyhatták szó nélkül.

“Elsőként formáltunk meg valakit úgy, hogy valójában nem tudjuk milyen személyiség, így ismeretlenben találtunk ki hozzá egy fazont. Reméljük, hogy ByeAlex még sokáig a szakmában marad, és a jövőben készíthetünk majd róla egy komolyabb paródiát is. Mindenesetre sok sikert kívánunk neki!” – üzent a hipszter külsejű énekesnek az ő bőrébe bújó Molnár Imi.


Fotó: redlemon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik