Szórakozás

Pénzszűke miatt nem tanulhat Cini lánya

Zalatnay Sarolta (zalatnay cini, zalatnay sarolta, énekes, )
Zalatnay Sarolta (zalatnay cini, zalatnay sarolta, énekes, )

Az énekesnőnek és lányának sok mindenen keresztül kellett mennie az elmúlt nyolc évben, sőt, most is súlyos anyagi gondokkal küzdenek.

Amióta letöltendő börtönbüntetésre ítélték Zalatnay Saroltát, az énekesnő nem tud egyenesbe jönni. Cini elsősorban nem maga, hanem nevelt lánya, Niki miatt sajnálja, hogy lassan kilenc éve állandóan célkeresztben van.

Cini most azért aggódik, mert anyagi problémáik miatt Niki kénytelen volt otthagyni az egyetemet, ahol szociológiát tanult. Most az édesanyjának segít a fellépéseinek szervezésében, még a nőnapi koncertjének zenei repertoárját is együtt állították össze.

Cini most Niki tanulmányai miatt aggódik, hiszen anyagi problémáik miatt a lány kénytelen volt otthagyni az egyetemet, ahol szociológiát tanult. Most az anyukájának segít a fellépéseinek szervezésében, és a nőnapi koncertjének zenei repertoárját is ők állították össze.





“Hiába nem járok egyetemre, attól még minden nap fejlesztem magam és minden nap tanulok, mert töltök le anyagokat. Ugyanúgy képzem magam. Jó, nem adnak ezért diplomát, de mégis örülök, hogy nem butulok el ebben az időben” – mondta a Reflektornak Niki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik