Szórakozás

Erotikus chattel verték át Vastag Csabát

Vastag Csaba (Vastag Csaba)
Vastag Csaba (Vastag Csaba)

Az X-Faktor szépfiúja chaten szédít, legalábbis több nő azt hiszi. Az énekes kijelentette, visszaéltek a nevével és kínos helyzetbe hozták. Ő nem olyan srác...

Ahogy már megírtuk, Kocsis Tibor nevében pénzt és luxust ígért egy csaló, most Vastag Csabának is fájhat a feje. A Blikk információi szerint valaki az énekesnek adja ki magát, bőszen levelezget nőkkel: szexet és életreszóló boldogságot ígér. És igen, van olyan hölgy, aki elhiszi, egyikük például különösen komolyan is vette, majd kifakadt.

„Azt ígérted szeptemberben, hogy felhívsz és hogy együtt leszünk egy család. Hogy engem akarsz és nincsen másik nő és nem is volt. (…) Én mindent megtettem érted egy éven keresztül, te miért nem tettél semmit ezért a kapcsolatért? (…) Te ajánlgattad magad mindig szexuálisan, kérdezgetted, hogy van-e valakim. Úgy volt, hogy mi együtt leszünk, nem kerestem másik férfit, hónapokon keresztül vártam rád! (…) Nekem sosem volt döntési jogom vagy beleszólásom a kettőnk kapcsolatát érintő kérdésekbe. Nagyon nagy merészség kellett ahhoz, amit velem megcsináltál, de ahhoz már érdekes módon sosem volt bátorságod, hogy felvállald magadat és szembenézz a problémákkal, amiket okoztál” – idéz a csalódott hölgy leveléből a Blikk.

Vastag Csaba állítja, soha nem chatel, pláne nem idegenekkel, pláne nem ilyesmiről. Hozzátette, már többször jelezte a Facebooknál, hogy a nevében írogatnak, ám intézkedés még nem történt.


Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik