Szórakozás

Lohan fehér minijét viszik, mint a cukrot

„Minden idők legszexibb vádemelési meghallgatása” után az 575 dolláros fehér miniruhából alig maradt pár darab az online boltokban.

„Sosem lopnék, ha esetleg valaki erre lenne kíváncsi. Nem arra neveltek, hogy lopjak, csaljak vagy hazudjak… és nem kellene, hogy a lapok címoldalon hozzák, hogy mi volt rajtam a bíróságon, mert ez teljesen abszurd” – twittelte ki Lohan reakcióit azzal kapcsolatban, hogy hófehér Kimberly Ovitz-ruhája iránt eszméletlen módon felpörgött az online kereslet. Meghallgatása után a legtöbb bulvárlap azt írta, Lohan elsősorban az ártatlanságát akarta prezentálni a ruhaválasztással – ehelyett legtöbben inkább az Elemi ösztönre és Sharon Stone-ra asszociáltak.

A The New York Post megkeresésére a tervező irodájából úgy nyilatkoztak, Lohan címlapfotói óta folyamatosan csöng a telefon, Ovitz pedig megfontolja, hogy utólag legyártasson a miniruhából néhány darabot.

A balhés színésznőnek ruhaválasztásával azonban csak a rajongókat sikerült meggyőznie, a legtöbb, az ügyben megszólaló celeb szerint a ruha sértő volt és abszolút nem oda illő – sőt, egyesek odáig mentek a találgatásban, hogy Lohannek fizetett a tervező azért, hogy feltornázza kollekciója eladási adatait.

AJÁNLOTT LINKEK:

Lindsay 575 dolláros bírósági minijét viszik, mint a cukrot – angolul (hollywoodlife.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik