Szórakozás

Alekoszból még az expornósok sem kérnek

Mészáros Dóra kizártnak tartja, hogy közelebbi kapcsolatba kerüljön a Villa csődörével, Alexandra Diamond viszont szívesen táncolna Alekosznak.

Nem először fordulna elő a ValóVilág történetében, hogy a kiéhezett férfi villalakókat pornószínésznőkkel lepik meg a műsor szerkesztői. Így történt ez korábban Majka és Oki esetében is, előbbit Maya Gold vette kezelésbe, míg utóbbit egy hivatásos prostituálttal örvendeztették meg.

A Velvet utánajárt, vajon mit szólna hozzá az expornós Mészáros Dóra és Alexandra Diamond, ha egy éjszakára beküldenék őket a Villába, hogy segítsenek a luxusbörtön csődörének “ellazulni”.

Dóra nem tartja jó ötletnek, hogy bármelyik és bármilyen erotikus szakmában dolgozó nőt bevigyenek a Villa falai közé, mert szerinte az nem a televíziók képernyőjére való. A sztriptíztáncos elmondta, ha a műsor szerkesztői felkérnék arra, hogy táncoljon odabent Alekosznak, valószínűleg nemet mondana. Kínosnak találná ugyanis, hogy egy „kangörcsös” pasinak lejtsen erotikus táncot, miközben műsoraival szórakozóhelyeken, rendezvényeken és legénybúcsúkon lép fel.

Alexandra Diamond már nem lenne ilyen szőrös szívű a szexmegvonással küzdő valóságshow-hőssel. Igaz, ő sem jönne össze Alekosszal, mert nem az esete, de szívesen táncolna neki, ha arról lenne szó. Az expornósnak egyébként Olivér után a görög fiú a kedvence, mert bár „lehet, hogy egyszerű, mint a pofon, de legalább hiteles”, nem úgy, mint a többi villalakó, akik szerinte bort isznak és vizet prédikálnak.

AJÁNLOTT LINKEK:

Az expornósok beintenek Alekosz kangörcsének (Velvet)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik