Szórakozás

Visszatért Alekosz kirúgott arajelöltje

A szexkiborg megbontotta a szívceremónia eddigi rendjét és visszahívta a hazaküldött Olgát.

Alekosz talán az eddigi legkeményebb próbák alá vetette a lányokat. A görög hős köztudottan rigolyás, ezért minden lánynak ki kellett próbálni, tudja-e teljesíteni azokat a feladatokat, amik segítségével kielégíthetik az igényeit. Veronika megbukott cipőpucolásból, használhatatlanná tette Alekosz lábbelijét, de Barbara sem remekelt a szobainas és a ruhafogas közötti kapcsolat megfejtésében. Magdi jött, akinek a tálalás, kiszolgálás lett volna a feladata, de többet kellett neki magyarázni, mint amennyit a keze járt. Mind a három lány megbukott a rigolyateszten.

Alekosz ezután sem unta meg az akadályok felállítását: jöhetett a hűségteszt. Béci, Jerzy és Gombi érkezett a Villába, hogy flörtöljenek a lányokkal, közben Olivér és Alekosz monitoron figyelték az eseményeket. A főszereplő azonban néhány perc után már a fiúkkal volt elégedetlen, mert túlságosan direkt módon játszották a csajozós szerepet és már a lányok is rájöttek, hogy mire megy ki a játék. Ezen a teszten Béci, Gombi és Jerzy bukott el. De semmi nem derült ki a lányokról.



A szívceremónián Alekosz bevallotta, hogy nem boldog, és rájött, hogy hozott egy rossz döntést, amit szeretne jóvátenni. Ezért az első kulcsot Olgának adta. Ő volt az a lány, akit meghívott a rezidenciájára, hogy elmondja neki, benne bízik meg a legjobban és szeretné, ha visszatérne. Olga felbukkanása megdöbbentette a lányokat, és az is, hogy a második kulcs átadása előtt félrehívta egyesével Veronikát, Barbarát és Magdit, hogy a döntés meghozatala előtt elbeszélgethessen velük. A második kulcs végül Veronika nyakába került.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik