Szórakozás

Három lányra szűkült Alekosz mezőnye

A szexkiborg szerelmes meséje Andrea számára véget ért, a "kicsi póninak" kellett távoznia.

A Veronikával és Magdival töltött különleges éjszakai kalandok után Alekosz továbbra is tanácstalan volt arajelöltjeit illetően, s mivel még a szívceremónia előtt rendezni akarta gondolatait, meglátogatta a hölgyeket, és mindenkivel hosszasan elbeszélgetett.Alekosz azt szerette volna kideríteni, hogy melyik lányban ég a legőszintébben a szerelem tüze.

A privát beszélgetések után a lányok egymást szidták, és a görög hősszerelmes is nyugtalannak tűnt. Érezte, hogy nagyon nehéz döntés előtt áll, és még mindig nem biztos abban, hogy kit küldjön haza az est végén. Hiába próbált neki Lilu a fotószobában segíteni, látszott, hogy a lelkében folyamatos harc dúl. Elárulta, hogy mind a négy lány közel került a szívéhez, egyiktől sem válna meg szívesen. De döntenie kellett, mert elérkezett a szívceremónia ideje.

Az első kulcs odaadása előtt Alekosz még húzta egy kicsit az időt, és megkérte a közben Villába érkezett volt valóságshow-hősöket, Szandikát és Jerzyt, hogy segítsenek neki felderíteni a helyzetet, melyik lány nem őszinte vele. Mind a két Villalakó elmondta az észrevételeit, majd elérkezett a döntés ideje. Alekosz szerelmes meséje végül Andrea számára ért véget.



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik