Szórakozás

Együtt romantikázott Tóth Gabi és Ádok Zoli

Az énekesek nagy örömmel vettek részt az európai soros elnökség hivatalos dalából készült újrahangszerelt remix változat videoklipjének elkészítésében.

„Én imádom a pörgést, amikor zajlik az élet és dolgozhatok, nagyon élveztem a forgatást. A klip a csodás Budapestet mutatja be, nagyon szép, naplementében készült képekkel. Amikor a dalt felénekeltük, én már akkor is roptam a stúdióban, remélem, tetszeni fog a fiataloknak”- mesélte lelkesen Gabi.

Az Itt egy szép világ című dal klubverziója azért született, hogy az összetartozás üzenetét eljuttassa a fiatalabb korosztály számára is.

„Nekem külön öröm volt a forgatás, mert a dal eredeti verziója a legújabb lemezemről származik. Nagyon boldog voltam, hogy ez a nóta lett a soros elnökség hivatalos dala. A feldolgozás is remekül sikerült, egy igazán lendületes dal született, amire jól lehet táncolni”- árulta el Zoli.

A dal most Budapest és a vidéki nagyvárosok klubjaiban turnézik, hogy ezáltal is az ifjabb korosztály mindennapjainak, szórakozásának részévé válhasson.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik