Belföld

A sínekre feküdtek, majd megdobálták a vonatot

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vasúti közlekedési bűncselekmény szemtanúit keresi, valamint kéri a lakosság segítségét az eset körülményeinek tisztázása érdekében.

Az eset még 2010. május 15-én 06 óra 40 perc körül történt. A Szeged-Rókus és Algyő vasútállomások között az autópálya-építkezés helyszínén Szegedről Békéscsaba felé közlekedő a 7702 számú személyvonat mozdonyvezetője arra lett figyelmes, hogy a Baktói vasúti átjáró után mintegy 50 méterre két férfi fekszik a sínek között.

Hogy a balesetet elkerülje, a mozdony kürtjelzést adott, fékezett, mire a két 25 év körüli, 180 centi magas rövid barna hajú elkövető felugrott és a szerelvényt kövekkel dobálták meg, majd elszaladtak.

A rendőrség kéri azok jelentkezését, akik a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkeznek, jelentkezzenek a Szegedi Rendőrkapitányságon a Párizsi krt. 22-26. I. emelet 107, illetve 109-es számú irodájában, vagy telefonon a 107, 112-es ingyenes segélyhívó számon – írja a police.hu.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik