Szórakozás

Alekosz hozta a kötelezőt: kiütötte a Naivát

A szavazók 71%-a az Okostojást akarta a Villa falain belül tudni, így ő mehetett vissza a luxusbörtönbe.

Alekosz múlt héten úgy döntött, hogy a Naivával nem tud tovább együtt élni a luxusbörtönben, ezért a szőke lányra tette a zöld kendőt, hogy vele küzdjön meg a bennmaradásért.

A hangulat szombat este a Villához hasonlóan a stúdióban is feszült volt: folyamatosan beszóltak egymásnak a párbajozók, mindegyikük azt remélve, neki kedvez majd a szerencse és este már újra lakótársaival lehet. Ők nem tudhatták, hogy Alekosznak mondhatni kötelező a győzelem, hiszen a ValóVilág népszerűségi indexe, a VV-Méter alapján a görög harcos a legkedveltebb valóságshow-hős, míg Zsófi csupán a hetedik helyen áll.

A Villa macsója a párbajon sem hazudtolta meg önmagát, annyira megbabonázta a nézőközönség soraiban ülő korábbi VV-játékos, Anett, hogy még a műsorvezető, Balázs kérdését sem hallotta meg. A szőke bombázó az élő adásban elárulta, számára sem közömbös Alekosz, kifejezetten miatta érkezett a stúdióba, hogy biztosítsa támogatásáról.

Az érdi biztonsági őr mellett barátja, Olivér, Zsófi mellett pedig Anikó helyett végül Béci kampányolt a luxusbörtönben. A nézők korábban úgy döntöttek, hogy a Rosszkislány mondja el a védőbeszédet, de Anikó átruházta a feladatot, mert az utóbbi napokban sokat csalódott a 20 éves Naivában.

A villalakók többsége Alekoszt várta vissza, csak úgy, mint a nézők, a szavazók 71%-a döntött úgy, hogy az Okostojás folytassa a játékot. A kukkolóshow negyedik kiesője így Zsófi lett, a Naiva Anikótól búcsúzott el.

AJÁNLOTT LINKEK:

ALEKOSZ ÓRIÁS FÖLÉNNYEL NYERT! (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik