Szórakozás

Először állt kamerák elé Alekosz nagy szerelme

Tünde azt mondja, különleges szálak kötik a görög szexkiborghoz, élete párjának tekinti, akinek idővel szívesen szülne gyereket is.

Az Okostojás nagy szerelmét fél éve próbálják az újságírók hasztalan szóra bírni. Lovász Lászlónak végre sikerült, műsorában, a Light Night showban Tünde, az örök nő őszintén vall az elmúlt hónapok viszontagságairól, hogyan élte meg a görög hős ValóVilágos hódításait, majd menyasszonykeresési próbálkozásait.

Hosszú évek óta tartó se veled, se nélküled kapcsolat került reflektorfénybe, amikor Alekosz váratlanul bejelentette, ő még mindig Tündét szereti, és őt szeretné elvinni nyereményútjára, a Maldív-szigetekre.

Tünde Lovász László kérdésére elmondta, szerinte különleges szálak kötik Alekoszhoz. Létezik egy közös, belső burok, amelyben élik az életüket. A bajok ott kezdődnek, amikor ez a burok kényelmetlenné válik Alekosz számára. Ilyenkor ugyanis megrepeszti azt, kitör belőle és elkezd kalandozni. A régen kisebb, az utóbbi időkben viszont nagyobb kicsapongások után azonban a tőle kapott tisztaság, szeretet és gondoskodás mindig visszavezeti Alekoszt ebbe a közös burokba.

„Így van, ezt a burkot Tünde teszi otthonossá, kellemessé. Egy ideig kényelmes is ez az állapot, de egy idő után mindig jön egy szikra, ami kitörésre késztet, és akkor menni kell! Rengeteget kaptam Tünditől. Feltétel nélküli szeretetet, törődést, gondoskodást. Amikor dolgozni jártam, sokszor éjjel kettőkor kelt, hogy kivasalja az ingemet. De én sem vagyok adósa! Megtanítottam őt vezetni, úszni és sárkányt eregetni is” – mondta a VV4 győzetese.

Tünde azt is elárulta, Alekosz VV Évával folytatott kalandja a ValóVilág alatt nagyon megviselte, de a párkereső műsorban senkire sem volt féltékeny. Tudta, hogy mindegyiküknél különb, és senki sem pótolhatja őt Alekosz számára.

„Nem tudom, hogy mi lesz a kapcsolatunk jövője, ugyanis ez nem rajtam múlik. Alekoszt a második találkozásunk óta életem párjának tekintem, és ehhez a döntéshez a mai napig tartom magam” – nyilatkozta a volt kedves, aki azt is beismerte: szívesen szülne gyereket Alekosznak, de ahhoz nagyon gyökeres változásoknak kell bekövetkezni az életükben. A görög hősnek érnie kell még a feladathoz, és egyelőre úgy érzi, nőként van még ideje kivárni. „Semmivel sem vagyok elkésve, és a negyvenedik születésnapomig adtam haladékot neki.”

Alekosz azonban már nem volt ilyen határozott, tudjuk, hogy a nőket tekintve ő egy napraforgó.

“Én egy családcentrikus, hűséges, megbízható, gondoskodó ember vagyok, akiből nagyon jó apa válik majd, és igen, el tudom képzelni, hogy Tündével családot alapítsak. Ugyanakkor Veronika is alkalmas lenne arra, hogy gondoskodó anyává váljon. Nem beszélve Olgáról, akinek orosz vér csörgedezik az ereiben, és ezáltal egy magyar-orosz-görög közös gyerek is különleges ajándék lehetne” – mondta a szexkiborg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik