Kultúra

Egy hét alatt ledarálható a S.E.R.E.G.

TV2
TV2
November 11-én indul a honvédséget népszerűsítő sorozat.

Újabb részletek derültek ki a Magyar Honvédség bevonásával készített sorozat, a S.E.R.E.G. adásba kerüléséről: ahogyan azt már korábban is nyilvánosságra hozták,

november 11-én indul, és egyetlen hét alatt ledarálják az egészet, hétfőtől péntekig ugyanis minden nap egy részt, pénteken dupla epizódot adnak le a TV2-n.

A hatrészes katonai történet központi figurái Győrbíró Zsolt alezredes, valamint Győrbíró Márton tartalékos és Horváth Tibor ezredes. Ahogy az ismertetőben írják: „a látványos képi világot ígérő epizódok nem csupán egy veszélyes katonai misszióról szólnak, hanem tágabb értelemben a felelősségvállalásról mesélnek. Arról, hogyha összehangoltan cselekszünk, csapatban vagyunk, akkor az életben fellépő konfliktusokra minden esetben lehet megoldást találni”. A főszerepekben Csórics Balázs, Séra Dániel, Kamarás Iván és Balla Eszter látható.

A honvédséget népszerűsítő sorozatot a Kálomista család tulajdonában lévő Megafilm gyártja, a Nemzeti Filmalap majdnem 900 millió forinttal támogatja.

Kapcsolódó
Itt a honvédség bevonásával készült katonai akciósorozat, a S.E.R.E.G. első előzetese
Várhatóan ősszel debütál a TV2-őn a minisorozat, amire majdnem 900 milliós támogatást adott a Nemzeti Filmintézet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik