Szórakozás

Kés alá fekszik az X-Faktor kiesője?

Barna Gergely nem adja fel álmát: jövőre újra jelentkezik, de addig is énekórákat vesz, és a vele született orr-rendellenességét is megműtteti.

A 18 éves egyetemista fiú számára vasárnap este véget ér az X-Faktor-álom. Gergő egyike volt azoknak a versenyzőknek, akitől mentora, Keresztes Ildikó az élő show-k előtti utolsó rostán könnyes búcsút vett. Ildikó azzal indokolta döntését, hogy túl nagy kockázatot jelentett volna a számára a fiatal tehetség túlzott érzékenysége, nem volt biztos benne, hogy bírják majd az idegei a versennyel járó stresszt.

Gergő a Hír24-nek elmondta, bár eleinte sokkolta mentora döntése, mostanra sikerült túltennie magát a letargián.

“Az első pillanatban, amikor Ildikó közölte, hogy nem vihet magával tovább az X-Faktor élő show-jába, a legjobb tizenkettőbe, nagyon csalódott voltam. A forgatások után visszazuhantam a lehangoltság nyomasztó érzetébe valamint a már megszokott önbizalomhiányba. Nem pót- és ‘mentormamimban’ csalódtam, hanem főként magamban. Ennek oka pedig egyszerű: a saját gyengeségem miatt hullottam ki a legjobb huszonnégyből, amit nagyon nehezen tudtam elviselni. Nem sokkal később azonban megértettem, hogy Ildikó a hatalmas szeretet miatt, amit irántam érez, döntött úgy, hogy nem juttat tovább a legjobbak közé, hogy ezzel óvjon meg az élő adásban rám leselkedő veszélyektől: a folyamatos stresszhelyzettől, terheléstől, bizonyítástól. Ezúton is köszönöm neki ezt…” – nyilatkozta portálunknak a fiatal énekes, aki azt tervezi, énekórákat vesz, és jövőre újra megpróbálja, lelkileg megerősödve visszatér az X-Faktor színpadára.



“A lelki gyengeségemen csak abból a szempontból fogok változtatni, hogy a színpadon a lélekerőm sohasem hagyjon el, és ne sírjam el magam a produkcióm előtt/alatt vagy után, de az én érző/érzékeny lelkemet nem fogom magamból kiölni, mert az már nem én lennék. Én ilyennek születtem, így vagyok boldog, mert az lehetek, akinek a szüleim neveltek” – mondta Gergő, aki természetesen a rajongókról sem feledkezik meg, koncerteket és közönségtalálkozókat szervez, hogy meghálálja azt a sok szeretetet, támogatást és bíztatást, amit tőlük kapott.

Az X-Faktor tehetsége egyébként olyannyira komolyan gondolja a nagy visszatérést, hogy még attól sem retten meg, hogy kés alá feküdjön karrierje érdekében: “Véleményem szerint rengeteg TV-nézőnek feltűnt az adások alatt, hogy görbe az orrom. Ez a görbeség egy velem született orrsövény-ferdülésnek köszönhető, ami a hangomra is kihat. Az orrsövény-ferdüléssel nem rendelkező énekesekkel ellentétben ugyanis nekem teljesen más énektechnikához kellett folyamodnom. Ezen technika viszont nem a legtermészetesebb hangképzéshez tartozik, ezért nagyon megterhelő”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik