Szórakozás

Kárpáti Rebeka 30 éves lett, és csalódott: „Szerettem volna, hogy mostanra már úton legyen a második gyermekem”

TV2
TV2
Noha tudja, semmiről nincs lekésve.

Betöltötte a harmincat Kárpáti Rebeka, az influenszer ennek apropóján posztolt közösségi oldalára egy kissé csalódott hangvételű posztot, amelyben arról ír, hogy fiatalabb korában jóval máshogy képzelte a jövőjét.

Egy kicsit nehéz volt most ez a 30-as. Nem maga a szám miatt, hanem a nagyon célorientált, tudatosan tervezős karakteremmel szembesülni azzal, hogy ennyi idős koromra nem lett saját családom, pedig szívből szerettem volna, hogy 30 évesen már úton legyen a második gyermekem is egy stabil, szerető közegbe… Nem így alakult, és valamiért kifejezetten fájt ezzel szembesülni most annak ellenére, hogy tudom, nem vagyok elkésve, meg alapvetően egy végtelenül pozitív és rugalmas ember vagyok.

Kárpáti – aki korábban, például, a celebfodrász Frohner Fecóval és Lénárd Andrással, a Csíki Sör tulajával alkotott egy párt – úgy ír, emésztgeti magában a dolgokat.

Az biztos, hogy most dobtam ki a kukába a görcsös ragaszkodást a korábban vágyott élettervem felé és vettem elő egy teljesen új, hófehér papírlapot.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rebeka Karpati (@rebekarpati) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik