Szórakozás

Vámpírként él egy nő, azt mondja, az emberek energiájából táplálkozik

Vámpír Hellie állítása szerint fél a napfénytől, napközben hányingere van, ingerült és szédülni szokott.

Egy 29 éves nő valódi vámpírnak tartja magát és úgy is éli a mindennapjait – írja a Mirror.

Hellen Schweizert Vampire Hellie néven ismerik, és elmondása szerint minden napot úgy él meg, mint a Halloweent, vámpírfogakat és köpenyt is visel, így a frászt hozza az emberekre.

@thevampirehellie Nosferatu. #vampiregirl #vampire #halloween #haunted #goth #whatwouldyoudo ♬ Horror - Pasrah Instrumental

Azt mondja, az emberek megbámulják és többnyire kinevetik és azt kérdezgetik tőle, hogy szívja-e mások vérét. Schweizer azt állítja, hogy „az emberek energiájából táplálkozik”, amikor nem, akkor általában véres ételeket eszik. Fél a napfénytől, elmondása szerint nappal kimerültnek érzi magát, hányingere van, ingerült és szédülni szokott.

Kiskorom óta érdekeltek a vámpírok, de mivel vallásos családban nőttem fel, nem kaptam bátorítást

– mesélte, de ma már több támogatója is van, a TikTokon például már több, mint 33 ezren követik.

@thevampirehellie I am a real vampire. #vampire #vamptok #vampiregirl #livingvampyre #vampiresarereal #vampyre #psychicvampire #energyvampires #mythology #greenscreen ♬ Blade Runner 2049 - Synthwave Goose

Cosplayesként kezdte, de idővel egyre inkább azt érezte, hogy a vámpírkülső több, mint jelmez. Egyre inkább elmerült a vámpírok világában, míg nem teljesen beszippantotta. Elmondása szerint ez egy jó módja annak, hogy felvilágosítsa az embereket arról, hogy mi is valójában a vámpírizmus.

Természetesen ez más, mint amit az emberek gondolnak

– mondta.

Hellie-nek van egy partnere, aki támogatja őt, annak ellenére, hogy nem hisz a vámpírokban.

Ő maga egyáltalán nem spirituális, nem gyakorol semmilyen boszorkányságot és nem támogat semmilyen istent, de engem mindig!

– mondta.

Hellie-nek van „normális” munkája is, egy könyvesboltban dolgozik. Elmondása szerint szeret edzeni, olvasni és írni, csak éjszaka jön elő a sötétebb oldala.

@thevampirehellie Can I come over? #vampiregirl #vampire #witch #haunted #halloween #vampiregoth #whatwouldyoudo #spooky ♬ original sound - 𝓥𝓪𝓶𝓹𝓲𝓻𝓮 𝓗𝓮𝓵𝓵𝓲𝓮

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik