Szórakozás

Sztárban sztár All Stars: két versenyző esett ki a döntő előtt, egyikük ugrált örömében

TV2
TV2
Jövő szombaton finálé.

Szombat este az utolsó elődöntőhöz érkezett a Sztárban sztár All Stars. A finálé előtt ismét két előadónak kellett búcsúznia a versenytől: a legkevesebb szavazatot ezúttal Tóth Gabi és Oláh Ibolya kapták. Az eredményhirdetés után utóbbi elmondta, örül annak, hogy véget ért számára a verseny, mert nagyon elfáradt.

Azt gondoltam, hogyha nekem tovább kell jutnom, akkor rendkívülien bajban leszek. És köszönöm szépen, hogy nem szavaztatok rám és hallgattatok rám. Tényleg, így legalább visszatérhetek a saját, igazi munkámhoz, mert azt gondolom, hogy ez egy showbiznisz, de nincs köze az én munkámhoz

– fogalmazott az énekesnő, aki köszönetet mondott mindazoknak, akik a műsoron dolgoznak, majd ugrálni kezdett örömében.

Till Attila érdeklődésére ezután Tóth Gabi is elmondta, milyen érzések vannak benne a kiesés kapcsán.

Én nagyon elégedett vagyok a mai produkcióimmal, nagyon jól éreztem magam, és úgy érzem, így jó távozni. Nagyon hálás vagyok, hogy ideáig eljutottam. Amikor elindultam ebben a műsorban, akkor rengeteg undorító kommentet kaptam, hogy te leszel az első, aki aki ki fog esni, mert mindenki utál. Tulajdonképpen végigcsináltam az egész műsort, és nagyon köszönöm, hogy itt lehettem. És a show folytatódik, mert mindenki táncol!

– utalt a közelgő Dancing with the Starsra, ahol reméli, hasonlóan jó eredményt érnek majd el a kedvesével, Papp Máté Bencével.

A fináléban így Gubik Petra, Oláh Gergő, Peter Srámek és Puskás Peti versenyeznek majd a Magyarország legsokoldalúbb előadója címért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik