Otthon

Szállást foglalt családjának hétvégére egy fiatal nő – a helyszínen derült ki, hogy el kellett volna olvasni a leírást is

Egy amerikai nő és családja a saját bőrén tapasztalhatta meg, milyen az, ha úgy foglal valaki szállást, hogy nem olvassa el annak a leírását, írja a Newsweek.

A 23 éves Alaina Quinn az Airbnb-n keresztül foglalta le az ingatlant, de amikor odaértek, azonnal leesett nekik, hogy az nem egy kényelmes lakás, hanem gyakorlatilag egy rendezvényterem.

A fiatal nő a TikTokon posztolt is egy videót a nem hétköznapi élményéről, amit mostanáig több mint kétmillióan néztek meg. Ezen az látható, hogy gyakorlatilag a tánctéren van kialakítva egy kis étkező, és ugyanitt van egy kétszemélyes ágy is.

A felvételhez azt a szöveget írta,

amikor a családunk véletlenül kibérelt egy rendezvényhelyszínt a hétvégére, mert nem olvastuk el a leírást.

Hozzátette: „ez a hely olyan, mint egy lázálom.”

https://www.tiktok.com/@hyfr666/video/7408791780151282990

Alaina Quinn azt mondta, a kezdeti sokk után hozzászoktak a körülményekhez, ott maradtak, és jól érezték magukat, így még biliárdozni is tudtak például.

A szállásadó egyébként tényleg jelezte, hogy különleges az épület, azzal a körítéssel, hogy „a ház olyan, mint a legtöbb családi lakosztály a szállodákban.” Ezzel azért talán a videó alapján lehetne vitatkozni.

Kapcsolódó
Merész felújítás: csodálja mindenki a fiatal pár rózsaszín fürdőszobáját
Nem hallgattak azokra, akik próbálták őket elbizonytalanítani.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik