Élet-Stílus

„Ne fogdossál már!” – a hazaküldött Dani visszatért Vivienhez, a gazda egy másik udvarlójával hamar kóstolgatni is kezdték egymást

RTL
RTL
Saját bevallása szerint Sándor is szívesen seggbe rúgta volna Danit, miután utóbbi három nap után váratlanul felbukkant a tanyán.

Vivien az első rapid randiját követően több udvarlóját is hazaküldte a Házasodna a gazda egy korábbi adásában, köztük Danit is. Utóbbi viszont a műsor hétfői epizódjában visszatért, hogy új esélyt kérjen a gazdától. Amikor megérkezett, Vivien épp lóháton ült, két versenyben maradt udvarlója, Roland és Sándor pedig az akadályokkal segítettek neki a földről.

– Na mizu?
– Hát Vivike, hozzád jöttem!

– közölte beköszönése után Dani, akit Sándor már ismert, Roland viszont nem, ő ugyanis később érkezett meg a tanyára, mint hogy Vivien elküldte a 29 éves udvarlóját.

Dühös voltam egy kicsit meg csalódott, hogy begurult Dani a kocsival. Jól seggbe rúgtam volna, mert három nap után így érkezni, hát, annyira nem jó érzés. Mondhatjuk úgy, hogy Dani volt a legnagyobb félelmem, hisz egy jóképű kis fiatalember

– fogalmazott Sándor.

Dani felbukkanása Rolandnak sem tetszett. Mint mondta, gondolta, „kicsit teszteli, ha új hódító, akkor mutassa meg, hogy tud alkalmazkodni a körülményekhez”. Az akadályrudakkal a kezében rögtön oda is sétált Danihoz, utóbbi viszont hátralépett, nem vette át tőle a poros eszközöket, mondván, nem koszolja össze magát a férfi kedvéért.

Miután kettesben maradtak, Vivien elmondta korábban elküldött jelöltjének, hogy sok behoznivalója van, az elmúlt három napban ugyanis összebarátkozott két versenyben maradt udvarlójával. Miközben a gazda Danit is munkára fogta, Roland jelent meg az istállóban, majd rátette a kezét a férfi vállára.

– Ne fogdossál már!
– Ja, bocsi már!

– felelte Roland, majd, mielőtt elengedte volna Danit, lökött rajta egy kicsit.

Tök jó hangulat volt, aztán Dani ahogy eleve beállított ugye, hívatlan vendégként, azt se tudtam, hogy ki ő, na már az kiakasztotta nálam a biztosítékot, ahogy hozzám szólt, meg utána, hogy ne érjek hozzá, meg semmi. Az az ő stílusa, ahogy ő előadta magát, hogy ő azt hitte… hogy valami felsőbbrendű személy? Kurvára kiakadtam rá

– fogalmazott miniinterjújában Roland.

A szimpátia hiánya Dani oldaláról is kölcsönös volt. Ő azt mondta, a férfi már ott elvágta magát nála, hogy amikor megérkezett, „megpróbálta becsicskítani”.

Hol élünk? Azért tudja, hogy hányas a kabát! […] Egyértelmű, hogy vetélytársként tekint rám. Ő nem barátiasan próbál felém jönni, hanem éreztem azt, hogy ellenségesen. Megpróbál kicsit gúnyolódni, tapogatni. Nem, ezt velem nem csinálja meg. Ne tapogasson engem senki.

Vivien egyébként korábban azért adott kosarat Daninak, mert a férfi azt mondta neki, három napra el kellene hagynia a tanyát a munkája miatt, a gazda pedig tisztában volt azzal, hogy Dani előző kapcsolata is a munkája miatt futott zátonyra. Végül úgy döntött, ad neki még egy esélyt, amit másik két udvarlója nem fogadott kitörő örömmel.

– Kicsit, hogyha maradsz, akkor szállj le erről a kis környezetre, világra.
– Tudod, melyik rendezvényen vagy amúgy?
– Én tudom, de szerintem te nem!

– hangzott el Roland és Dani között a kedd esti rész előzetesében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik