Élet-Stílus

Hajléktalan lett és sátorban alszik az egykori Playboy-modell

Ferdaus Shamim / WireImage / Getty Images
Louise Glover (balról a második) a Playboy 2005-ös nyári buliján az Egyesült Királyságban
Ferdaus Shamim / WireImage / Getty Images
Louise Glover (balról a második) a Playboy 2005-ös nyári buliján az Egyesült Királyságban
Korábban A-listás sztárokkal bulizott, most a megélhetéséért küzd a 41 éves nő.

Arról, hogy a távolról csillogónak tűnő Playboy-villa lakóinak sorsa milyen tragikus fordulatok vett Marilyn Monroe-tól Ashley Mattingly-ig, egy külön cikkben emlékeztünk meg, most pedig a New York Post írt egy korábbi playmate-ről, aki beleillik a szomorú mintába.

Louise Glover 20 évesen kezdett el modellkedni Angliában, majd 2006-ban a nyuszis magazin címlapjára került, mikor az év modelljének választották, és nem sokkal később odaköltözhetett Hugh Hefner Los Angeles-i birtokára.

Ez volt a legjobb idő, mint egy másik világ. Akkoriban még nem is gondolkoztam rajta annyit, de a világ legnagyobb neveivel lógtam együtt

– emlékszik vissza a 41 éves nő, aki olyan sztárokkal bulizott akkoriban, mint Leonardo DiCaprio, Snoop Dog, Matthew Perry és Paris Hilton.

A modell arról is beszélt, hogy Hefner mindig tisztelettudóan és kedvesen bánt vele, és úgy érezte magát a többi Playboy-nyuszi gyűrűjében, mintha egy nagy családban élne.

Glovernek 2010-ben vett fordulatot az élete, mikor egy mellnagyobbító műtét után szívinfarktust kapott, és öt hetet kórházban töltött. A szívleállást követően elkezdett fitneszedzőként dolgozni, viszont új karrierjének véget vetett a megélhetési válság, és így, hogy idősebb lett, már modellként sem tud elhelyezkedni.

Próbálok derűs maradni, és a legtöbbet kihozni a helyzetemből, de ez nehéz. Hamarosan ki kell szabaduljak ebből a pácból. Meg kell változnia a dolgoknak, mielőtt beköszönt a tél

– meséli Glover.

Jelenleg egy sátorban él, ahol egy kis tűzhelyen főz magának, de optimista, és úgy érzi, nemsokára meg fog változni az élete. Az egykori playmate nevelőotthonban nőtt fel, és nincs családja, akikhez hazamehetne, valamint azt mondja, nem szeretne sztriptízbárokban táncolni vagy erotikus tartalmakat készíteni OnlyFans-re – ezek helyett próbál új ügyfeleket szerezni személyi edzőként és beindítani egy kutyasétáltató vállalkozást.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Louise Glover (@louiseglover)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik