Kultúra

Amanda Seyfried bízik benne, hogy lesz Mamma Mia 3, Sabrina Carpenter játszhatná a lányát

Odd ANDERSEN / AFP
Odd ANDERSEN / AFP

Amanda Seyfried egyre bizakodóbb a Mamma Mia-folytatást illetően:

Jöhet a Mamma Mia 3! Mindenki arról beszél, hogy lesz belőle valami. Bár én még nem láttam forgatókönyvet

– mondta egy friss interjúban.

Miután nemrég egy koncerten Sabrina Carpenter elénekelte a musical címadó dalát, Seyfried úgy döntött, ha valóban megvalósul a harmadik rész, szívesen látná a fiatal énekesnőt saját karaktere, Sophie lányának szerepében. Bár kettejük között csak 13 év van, a színésznő szerint az életkor elhanyagolható tényező a franchise-ban: az előző részben például Cher simán eljátszotta Meryl Streep édesanyját annak ellenére, hogy csak három év választja el őket egymástól.

Májusban Streep a Deadline-nak azt mondta, hogy már a „küszöbön állnak” a tárgyalások a folytatásról, hozzátéve, hogy már ötletük is van a forgatókönyvhöz. Tavaly szeptemberben pedig úgy fogalmazott, hiába halt meg a karaktere, ha kitalálnak valamit, hogy újraélesszék, szívesen visszatérne a harmadik részben.

Mondtam Judynak (a producer, Judy Craymer – a szerk.) , hogy ha meg tudja oldani Donna reinkarnációját, akkor benne vagyok. Vagy csinálhatnánk úgy, mint a szappanoperákban, hogy Donna visszatér, és kiderül, hogy az ikertestvére halt meg

– mondta akkor.

Carpenter neve az alábbi meglepetés produkció miatt merül fel a film kapcsán:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik