Szórakozás

„Tönkretették a gyermekkoromat!” – cigiszünetet tartó Minnie egér borzolta a kedélyeket

A magassarkúban pöfékelő férfi sokakban törést okozott.

Kisebb sokkot okozott több látogatónál is, amikor egy üdülőhelyen dohányozni látták Minnie egeret, egészen pontosan azt az alkalmazottat, aki beöltözött a Disney-figurába – írja a Mirror. Később az is kiderült, hogy a karaktert nem egy nő keltette életre, egy bajszos férfi slukkolt nagyokat, magassarkúban.

Az épp szünetet tartó Minnie egérről egy rövid videó is készült.

@darkamusements Minnie Mouse #ride #disney #themepark #waterpark #amusementparkrides #rollercoaster #carnival #funfair #themeparktiktok #statefair #fairground #themeparks #fail #fyp #viralvideo #rides #malfunction #funnymoments #viral ♬ original sound - dark-amusements

A kommentelőket érthetően megmozgatta a történet.

Hú, Minnie egér kemény változáson esett át!

– írták egy hozzászólásban.

Sokan nem értették, hogy a férfi miért döntött úgy, hogy felfedi magát egy nyilvános helyen, mások inkább továbbgondolták a dolgot, és vicces megfejtéseket kommenteltek. „Ez Miguel egér inkább” – utaltak a bajszos férfire. Más szerint úgy nézett ki, mint Danny Trejo, de volt olyan, aki szerint „Mario” egeret látták.

Megjelentek azok is, akik a helyszínen lévő szülőkhöz hasonlóan szintén megdöbbentek a látványon.

„Soha többé ne ölelje meg Minnie egeret Disneylandben!” – írta egy felhasználó, egy másik sokkal drasztikusabban fogalmazott.

Képzeld el, hogy ezt gyerekként látod. A gyerekkornak azonnal vége!

Egy másik kommentelő is egyetértett vele.

Tönkretették a gyerekkoromat!

Voltak olyanok is, akik egy kis együttérzésre szólították fel az embereket, többen azt írták, hogy értsék meg, mindenkinek szüksége van a pihenésre munka közben, hogy „túlélje a mindennapokat”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik