Nagyvilág

Szörnyű titokra jöttek rá a szomszédok, akik egy nő eltűnése miatt aggódtak

Hetekig aludt felesége oszlásnak indult holtteste mellett egy 57 éves férfi a perui Limában.

Letartóztatta a perui rendőrség az 57 éves Douglas Salazar Castillot, akit azzal gyanúsítanak, hogy meggyilkolta a feleségét, majd hetekig a nő oszlásnak indult holttestével egy ágyban töltötte az éjszakákat, miközben próbált úgy tenni, mintha semmi sem történt volna – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

Miután már jó egy hónapja nem látták Castillo feleségét, Rita Paredes Riojat, a szomszédok aggódni kezdtek. A férfi azonban úgy viselkedett, mint korábban, minden nap, amikor hazaért, hangosan köszönt az ajtóból a feleségének és a nevén szólította.

Castillo végül a lakóépület egyik biztonsági őrének elárulta, hogy a felesége hetek óta halott. A férfi még egy fotót is küldött a lepedőbe csavart holttestről az őrnek, aki azonnal értesítette a rendőrséget.

A nyomozók megállapították, hogy miután a felesége meghalt, Castillo egy lepedőbe csavarta és a közös ágyukba fektette a nő holttestét. Mivel az áldozat korábban többször is feljelentette a férjét párkapcsolaton belüli erőszak miatt, a rendőrség azt gyanítja, hogy a Castillo meggyilkolta az asszonyt. A szomszédok is azt vallották, hogy rendszeresen hallották a házaspárt hangosan veszekedni.

A rendőrség még nem állapította meg a nő halálának okát, de a férjét előzetes letartóztatásba helyezték. Az ügyben még folyik a nyomozás.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik