Élet-Stílus

Egy éve ilyenkor: egy lengyel pap orgiáján lesérült az egyik résztvevő

Mint minden héten, most is mutatjuk, mi érdekelte leginkább olvasóinkat egy éve ilyenkor.

Egy évvel ezelőtt a Szexrandi.hu a Google Trends alapú kutatásából nemcsak azt tudhattuk meg, hogy melyik vármegyében nyitottak leginkább a magyarok az online felnőtt tartalmak iránt, hanem azt is, melyik településen keresnek rá leggyakrabban ilyesmire a kikapcsolódni vágyó honfitársaink.

Bár a leginkább pornóbarát magyar települések listájáról fájóan hiányzik Pornóapáti, azért a kíváncsi szemeknek érdemes lehet végigböngészni a top 10-es listát.

Ez a vármegye lett a pornóbajnok
A leszbikus kategória mozgatta meg leginkább a neten keresgélőket.

A tavalyi ősz is tartogatott kellemetlen meglepetéseket a katolikus egyház számára. A lengyelországi Dąbrowa Górnicza városában ugyanis egy pap Bese atyát megszégyenítő módon szexpartit rendezett a szolgálati lakásában.

Az orgia hullámai azonban olyan nagyok lettek, hogy a helyi püspök hiába kért nyilvánosan is bocsánatot a kollégája bűneiért, pár héttel később mégis belebukott a botrányba.

Egy lengyel pap orgiáján lesérült az egyik résztvevő, de a házigazda nem engedte be a mentőket
Nyilvános püspöki elnézéskérés lett a vége a Katowice környéki paplakban rendezett szexpartinak.

Kisebb pánikot keltett 2023 szeptemberében, amikor Budapesten, a Hungária körút Hős utcánál található szakaszán felbukkant egy tank, amiről valaki még egy videót is megosztott a közösségi médiában.

A harckocsi rejtélyére később a Honvédelmi Minisztérium állt elő magyarázattal.

Egy tank forgolódott a Hungária körúton a Hős utcánál az éjszaka
A Tiktok-ra tett fel egy felhasználó két videót is, amelyeken feltehetően egy német gyártmányú Leopard 2 harckocsi látható.

Sok olvasónkat érdekelte az alábbi, videóban elmesélt történetünk is: Kerekes-Jónás Tímea a tuzséri cigánytelepről indult, azóta diplomát diplomára halmozott.

Kapcsolódó
„Büszkén vittem az ágytálat is” – cigánytelepről kitörve, a doktori felé
Kerekes-Jónás Tímea a tuzséri cigánytelepről egy budapesti kórház főnővéri pozíciójáig jutott, majd a XIII. kerület szociális ügyeinek felelőse lett, miközben diplomát diplomára halmoz, vezérlőelve a tanulás. Portrénk az ő útját mutatja be.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik