Élet-Stílus

Több mint kétszer annyi idős, mint a lánya, mégis nővéreknek szokták nézni őket

Van, aki egyenesen ikreknek gondolja őket.

Hatalmas követőbázist épített magának a közösségi médiában egy negyvenes éveiben járó, de feleannyi idősnek tűnő édesanya azzal, hogy az idősebb lányát a húgának néző idegenek figyelmét kielégítve rendszeresen olyan videókat oszt meg magáról, amikben a gyerekeivel pózol.

A Daily Mirror által bemutatott, közösségi platformokat Lobadakuma néven használó kétgyermekes anya a jó génjei segítségével 42 éves korára főállású influenszerré vált, hiszen a YouTube-on 191 ezren, az Instagramon 361 ezren, a TikTokon pedig 927 ezren követik a munkásságát.

Miközben leginkább csak közösen táncikálós és poénkodós videókat készítenek a gyerekeivel. Akik közül az idősebb, szintén influenszerkedő lány a múlt héten ünnepelte a 19. születésnapját, míg a fiatalabb még csak 10 éves.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lobadakuma (@lobadakuma) által megosztott bejegyzés

Az anya-lánya páros azonban nemcsak tartalmakat szokott együttes erővel gyártani, hanem néha még bulizni is közösen mennek el.

Fit check anyuval

– írta az alábbi videó kísérőszövegének a fiatalos influenszeranyuka, gondosan bejelölve a 47 ezer Instagram-követőjével hozzá képest kispályásnak számító kislányát.

„Nagyon szép anya és lánya” – írta a család egyik rajongója a poszt alá, egy másik pedig azt a kérdést tette fel, hogy „Oké, de melyikük az anyuka? Én ikertestvéreket látok.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lobadakuma (@lobadakuma) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik