Élet-Stílus

Varga Viktort az árvíz miatt nem engedték vissza a saját házába: „Eddig bármikor hazahajózhattam”

TV2
TV2
Délelőtt elindult otthonról, és most nem tud hazajutni.

Szerdán a 24.hu-n is beszámoltunk róla, hogy elérte az árvíz Varga Viktor dunai ártérben lévő házát. Az énekes az utóbbi napokban minden figyelmét annak szentelte, hogy felkészítse otthonát a folyó áradására. Varga azt is megmutatta, hogy egy kötélen leereszkedve, kenuval hagyta el a házát, hogy elinduljon az edzésre, ami a Sztárbox-felkészüléshez szükséges.

Délután a Bors számolt be róla, hogy Varga Viktor most nem tud hazamenni, ugyanis nem engedik be őt az árvízzel sújtott területre.

Nem vagyok jól, nem akarnak minket hazaengedni. Ezt el kell intéznem valahogy. Eljöttem otthonról egy szál edzőruhában, és most itt vagyok, hogy nem mehetek haza, mert a kerületi önkormányzat úgy rendelkezett, hogy nem biztonságos, és meg akarnak védeni minket. Csak hogy szerintem nincs itt semmiféle veszély, fél méteres a vízállás, és nem mehetek be, értetlenül állok a dolog előtt. Eddig ilyenre még nem volt példa soha. Ezt most találták ki, eddig bármikor hazahajózhattam. Mindenkinek van kenuja, aki ezen a területen lakik, úgy járunk dolgozni, hogy átkenuzunk, utána pedig beszállunk a kocsiba

– nyilatkozta az énekes, aki sorstársaival gyűlést szervezett, mivel nem szereti, ha megpróbálják őt korlátozni.

Engem nem kell megvédeni, sem másokat, akik itt élünk. Mi ezt választottuk. Tudtuk, hogy mivel jár ez

– tette hozzá.

Varga Viktor néhány nappal ezelőtt szintén a Borsnak elmondta: árvíz idején az ingatlan lakható marad, csak nem tud vízhez jutni, így a WC-t és a fürdőt sem tudja használni. Az elektronika viszont szétázik, hiszen minden, ami az alsó szinten van, víz alá kerül.

Frissítünk!

A szerda esti Fókusz riportjából kiderült: a vízi rendészet enyhített az eredeti elképzelésen, és Varga Viktor a többi környékbelivel együtt saját felelősségre maradhatnak ártérben lévő házaikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik