Belföld

Kétszer is erőszakoskodott a 11 éves kislányával éjszaka egy férfi Miskolcon

Kétszer is erőszakoskodott a 11 éves, alvó kislányával néhány nappal ezelőtt egy férfi Miskolcon. A molesztálásra felébredő gyerek sírva kért segítséget a nevelőanyjától, aki a második eset után értesítette a rendőröket. A Miskolci Járásbíróság elrendelte a bűncselekménnyel gyanúsított férfi letartóztatását.

A Miskolci Törvényszék közleménye szerint a gyanúsított a feleségével, két gyermekével, illetve a nevelt lányával élt a miskolci ingatlanukban. A férfi szombat éjszaka molesztálta a konyhában a matracon alvó, 11 éves, vér szerinti gyermekét.

A kislány felébredt a simogatásra, és lerúgta magáról a terheltet, aki felborította a konyhában lévő ruhaszárító állványt. A zajra felébredt a férfi felesége, akinek a kislány sírva mesélte el a történteket.

Miután a felesége kérdőre vonta a gyanúsítottat a cselekménye miatt, valamennyien lefeküdtek aludni. Később, miután a hozzátartozók elszenderedtek, a gyanúsított ismét odament a már alvó gyermekhez és megint molesztálni kezdte.

A gyanúsított cselekményét észlelte nevelt lánya, aki felkeltette édesanyját, és kiabálni kezdtek az ittas állapotban lévő gyanúsítottal, hogy mit csinál a lányával, majd rendőrt hívtak. A bíróság elrendelte a férfi letartóztatását. A gyanúsított fellebbezett, ezért a végzés nem végleges.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik