Belföld

Egy hete tart a hajtóvadászat a gyilkosság miatt keresett Gál János ellen, erről az óriási tetoválásról ismeri fel

police.hu
police.hu

Továbbra is folyik a hajtóvadászat az ellen a 42 éves férfi ellen, aki egy héttel ezelőtt meggyilkolta a feleségét és megszúrta az anyósát Hajdúböszörményben. A rendőrség arra kéri a lakosságot, hogy aki látta Gál Jánost, jelentkezzen.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság most közzétett egy képet is, amin látszik, hogy milyen tetoválás van a férfi bal karján. Ez segíthet ugyanis a felismerésében.

A gyanú szerint a férfi szeptember 11-én, este egy késsel megszúrta a feleségét és az anyósát. A 32 éves nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt, édesanyját a mentősök kórházba vitték.

A férj a bűncselekményt követően egy biciklivel elmenekült a helyszínről, és magával vitte a feleségével közös gyereküket is. A 4 éves kisfiút egy ismerősnél hagyta, aki másnap bejelentést tett a rendőrségen, így a gyereket sértetlenül megtalálták a nyomozók.

police.hu

A rendőrök hajtóvadászatot indítottak a férfi után, és továbbra is nagy erőkkel keresik. Gál János különös ismertetőjele, hogy az egész bal karját tetoválás fedi.

A rendőrség azt kéri, hogy aki látta Gál Jánost vagy tartózkodási helyéről információja van, jelentkezzen személyesen a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányságon (Debrecen, Kossuth utca 20.), illetve tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-52/457-040-es számon, az ingyenes, 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán vagy a 112-es központi segélyhívón! A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

1

Ajánlott videó

Olvasói sztorik