Szórakozás

Béres Anették a mai napig nem tudják, Krausz Gáboréknak mi volt a bajuk velük az Ázsia Expressz alatt

TV2
TV2
Sáfrány szerint a séf lekezelően beszélt velük a műsorban.

Az Ázsia Expressz péntek esti adásában – a hajsza eredményét tekintve – először úgy tűnt, Zsigmond Anginak és Mészáros Bendének kell befejeznie a versenyt – Cserpes Lauráék azonban váratlanul visszaléptek a javukra, megtudták ugyanis, hogy Cserpes István édesanyja elhunyt, így haza szerettek volna menni a családjukhoz.

A reality említett epizódja után szokásos módon kibeszélőműsor következett a TV2-n, melyben ezúttal Cserpesék, Sáfrány Emeséék, illetve Zsigmondék vendégeskedtek.

A beszélgetés során a héten látható konfliktusok is szóba kerültek a szereplők között: előkerült például a stoppolás témaköre is, mellyel kapcsolatban Zsigmondék korábban azt mondták, Sáfrányék technikája a „luficsöcsök”. Az ügy kapcsán felmerült ellenérzéseiket a kibeszélőben sem sikerült feloldania a két duónak – ahogyan az sem derült ki egyelőre, mi volt a műsorban látott konfliktusok forrása Béresék és Krausz Gáborék között.

Ezt nem tudjuk megmagyarázni. Fogalmunk nincs róla. A mai napig nem tudjuk, mi az oka. A »csak« és a »kétszer nem lehet haragudni«, vagy nem tudom már, mennyi hátráltatást kaptunk. Én akkor is zokon vettem. Én mindent zokon veszek

mondta Béres Anett, mire Sáfrány Emese közbeszúrta, hogy nem magát a hátráltatást sérelmezték Krauszéktól, hanem azt, hogy a séf egy indokkal sem tisztelte meg őket, amikor kiosztotta nekik a nehezítéseket.

Mondja azt, hogy nem vagy szimpatikus, pont. És elfogadom!

– tett javaslatot a légtornász, hozzáfűzve: lekezelőnek érezte Krausz megnyilvánulásait, melyeket a műsorban címzett nekik.

Krausz Gábor és Béresék egyébként a minap az Instagramon is üzentek egymásnak.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik