Élet-Stílus

Megan Thee Stallion kígyóval együtt idézte meg Britney Spearst az MTV VMA színpadán

YouTube / MTV UK és Kevin Mazur Archive 1 / WireImage / Getty Images
YouTube / MTV UK és Kevin Mazur Archive 1 / WireImage / Getty Images
Egy 23 évvel ezelőtti VMA performanszot elevenített fel, noha ő nem tartotta olyan bátran a pitont, mint annak idején Britney Spears, miközben az I'm a Slave 4 U című dalát énekelte a színpadon.

A minap tartották meg a negyvenedik MTV Video Music Awards díjátadót. Az esemény háziasszonya idén Megan Thee Stallion volt, aki az este folyamán számos alkalommal átöltözött: az egyik reklámszünet után zöld bikinifelsőben és szoknyarésszel megtoldott, metálfényű rövidnadrágban tért vissza a színpadra, nyakában egy valódi sárga pitonnal – akárcsak annak idején Britney Spears, amikor a 2001-es VMA-n előadta az I’m a Slave 4 U című dalát. A rapper viszont kevésbé volt bátor a kígyóval, mint Spears 23 évvel ezelőtt.

Oké! Oké! Állítsátok le a zenét, csak szórakozom, vigyétek ezt a kígyót! Nem ismerem ezt a kígyót, ez a kígyó nem ismer engem. Úristeeeeeen!

– kiáltotta a rapper, amikor segítettek neki lefejteni magáról a hüllőt.

Az eseményen egyébként Tate McRae énekesnő is megidézett egy régi – szintén 2001-ből származó – Britney Spears-szettet, melyet alábbi galériánkban lehet megnézni.

Kapcsolódó
Űrlénnyel csókolózó Sabrina Carpenter, Britney-klón és díjakkal pózoló Taylor Swift – képeken az MTV idei díjátadója
Megtartották a negyvenedik MTV Video Music Awards díjátadót, aminek nagy nyertesei közé tartozott Taylor Swift, Sabrina Carpenter és Chappell Roan is. Galéria.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik