Élet-Stílus

„Azt érzem, örök barátság lesz köztünk” – Noszály Sándor Pribelszki Norberttel közös fotón mutatta meg kijavított fogsorát

RTL
RTL
A színész-rapper két fogát ütötte ki a ringben az idei Sztárbox első negyeddöntőjében.

Noszály Sándor szerda délelőtt az Instagram-oldalán mutatott fotót foghíjas mosolyáról – miután Pribelszki Norbert a Sztárbox ringjében két fogát is kiütötte szeptember elsején –, amit mint elárulta, azóta már kijavított a fogorvosa.

A teniszező nemrég az eredményt is megmutatta, méghozzá egy Pribelszkivel közös fotón.

A sport elsősorban szellemi fogalom. Egy sportcsapat a társadalomnak kicsinyített képe, a mérkőzés az életért való nemes küzdelem szimbóluma. (…) A sport a játék alatt tanítja meg az embert rövid idő alatt a legfontosabb polgári erényekre: az összetartásra, az önfeláldozásra, az egyéni érdek teljes alárendelésére, a kitartásra, a tettrekészségre, a gyors elhatározásra, az önálló megítélésre, az abszolút tisztességre, és mindenekelőtt a »fair play«, a nemes küzdelem szabályaira. (Szent-Györgyi Albert). Találkoztam ma a Fogtündéremmel.😂 Azt érzem, hogy örök barátság lesz köztünk! Jó és értékes ember vagy, @pribelszkinorbi 🙏❤️ A mosolyom a régi:)

– írta a fotó mellett Noszály.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Noszaly Sandor (@noszaly) által megosztott bejegyzés

Kapcsolódó
Noszály Sándor megmutatta foghíjas mosolyát
A Sztárboxban ütötték ki két fogát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik