Élet-Stílus

A Kísértés: Dorina sírva fakadt, miután megtudta, párja milyen közel engedett magához egy csábítót

TV2
TV2
Korábban a lány is csókolózott egy csábítóval, de úgy véli, az a közelében sem volt annak, amit Noel tett a fiúk villájában.

A Kísértés szerda esti adásában újabb tábortűz ceremóniára kerül sor: az epizód előzetese szerint Dorina sírva fakadt, miután a levetített kisfilmen meglátta, mennyire intim közelségbe került a párja, Noel és az egyik csábító, Nati.

Kasza Tibi érdeklődésére Dorina megosztotta, hogy meglepték a látottak, ő ugyanis úgy gondolta, hogy Nati egyáltalán nem a kedvese esete.

Én eddig nem mentem el, sőt, szerintem még a közelében sem voltam ennek. Nem gondoltam, hogy a Noel képes lesz erre, őt néztük a legjobb fiúnak amúgy. Sajnálom azt, hogy én egy napja rágom rajta magamat, nem szeretném őt ennyire megbántani, mert ő biztos, hogy nem csinált semmit…

– mondta Dorina, majd szünetet kellett tartania, mert előtörtek a könnyei.

Azt sajnálom a legjobban, hogy magamat ostorozom folyamatosan, mindig, minden esetben, bármi baj van velünk, vagy bármi nem jó. Mindig saját magamban keresem a hibát, és én azt gondoltam, hogy ő, ha meglátja a csókunkat Zotyával, és azután fogja ezt elkezdeni… de ő erről még nem tud. És sokkal magasabb határt lépett át így.

Dorina egyébként a kedd esti adásban váltott csókot Zotyával, amit a társaság tapssal és örömujjongással fogadott, majd a magasba is emelték a csábítót.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik