Élet-Stílus

Szikora Róbert: Teljesen konzervatív vagyok, de nem gondolom, hogy jobboldali lennék

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu
Elmondása szerint ő „csak egy keresztény, magyar fickó”.

Szikora Róbert a szerdai Adom a napom vendége. Az énekes délelőtt templomba ment, a mise után pedig Geszti Péter, műsorvezető meglátogatta őt. A találkozás után Szikora elmondta, kedveli Gesztit, mert „jó az aurája” és – tehetséges ember lévén – kedves és közvetlen, ami szerinte ritkaságszámba megy manapság.

Az a tapasztalatom, hogy a sikeres emberekre rárakódik valami, és nem tudnak közvetlenek lenni. Azért jó a szentmise is, hogy lerobbantsa rólad ezeket a rád rakódott valamiket, amiktől természetellenes lesz az ember, alakoskodik: mindig jobban akar vagy kemény akar lenni vagy nagy művész akar lenni – mindig mutat valamit. Holott a legegyszerűbb szerintem a természetes viselkedés, ami egyúttal nagyon nehéz

– fejtette ki véleményét vezetés közben az R-GO énekese, majd arról beszélt, hogy minden ember egyenlő bánásmódot érdemel.

Mindegy, hogy egy ember milyen fajú, milyen nyelven beszél vagy milyen politikát követ, mi a látásmódja. Én, például, teljesen konzervatív vagyok, de nem gondolom, hogy jobboldali lennék, vagy valamilyen oldalú lennék. Én csak egy keresztény, magyar fickó vagyok.

Az Adom a napom streamjét az nlc.hu-n lehet követni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik