Szórakozás

Csuti A Kísértésről: Én nagyon szívesen mentem volna, azt gondolom, hogy simán kibírná a kapcsolatunk

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Nem tart attól, hogy a párja esetleg másnál keresné a boldogságot.

Vasárnap startol el A Kísértés című reality: a műsorba négy pár érkezett meg, akiket az első napon különválasztottak egymástól, hogy ellenkező nemű csábítókkal lakjanak egy házban, három héten át – tesztelve, hogy hűségesek tudnak-e maradni a kedvesükhöz.

Szabó András Csuti a minap a Mokka vendégeként beszélt arról, hogy ő szívesen bevállalta volna a műsort.

Én nagyon szívesen mentem volna. Nem azért, hogy egyébként megmérettess, hanem szerintem, ha te biztos vagy abban, hogy ez működik és stabil, akkor miért ne?

– tette fel a kérdést.

Ha most itt ülünk hárman és kérdezitek, én nem tapasztaltam semmilyen olyan külső, meghatározó tényezőt, ami miatt azt kellene mondanom, hogy á, nem, azért necces ez a kapcsolat, itt azért, hogy ha négy-öt ilyen félgörög isten körbeveszi, akkor lehet, hogy egy picit, mondjuk, a másik szobába csönget be, vagy fordítva. Úgyhogy nem, én azt gondolom, hogy simán kibírná a kapcsolatunk A Kísértést.

A beszélgetés során az üzletember arra is kitért, hogy Sudár Biankával kerek, boldog kapcsolatban élnek, amiben nagyon sok minden megvan, amit férfiként fontosnak tart, elárulta viszont, hogy náluk is vannak konfliktusok, ezeket azonban meg tudják beszélni.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik