Szórakozás

Pribelszki Norbert a Sztárboxról: Szerintem már az is elég tökös dolog, hogy ilyen kevés felkészüléssel is ringbe szálltam

RTL
RTL
Alig több mint két hónapja volt felkészülni, és csupán néhány nappal az első élő adás előtt szembesült azzal, hogy ringbe kell szállnia a sérülése miatt visszalépő Henry Kettner helyett.

Henry Kettner múlt szerdán jelentette be az Instagram-oldalán, hogy lesérült, így kénytelen visszalépni a Sztárboxtól. Az influenszer Noszály Sándorral csapott volna össze, akinek végül Pribelszki Norbert lett az ellenfele a vasárnapi első negyeddöntőben. Meccsüket pontozással nyerte meg a teniszező.

Pribelszki most a story.hu-nak szólalt meg a meccsről, amire tartalékos versenyzőként jóval kevesebb ideje volt felkészülni, mint a többi indulónak, és csupán néhány nappal az első élő adás előtt szembesült azzal, hogy ringbe kell lépnie.

Mint mondja, nincs elkeseredve, büszke arra, hogy négy meneten át bírta a küzdelmet a korábbi profi sportolóval szemben.

Két hónappal és egy héttel ezelőtt húztam fel először a bokszkesztyűt, úgyhogy tény és való, hogy hátrányból indultam a legtöbb versenyzővel szemben, de én soha nem a kifogásokat kerestem. Szerintem már az is elég tökös dolog, hogy ilyen kevés felkészüléssel is ringbe szálltam, nem futamodtam meg a feladattól. Azt viszont bevallom, hogy Sanyin eléggé meglepődtem. Nem gondoltam, hogy ennyi idősen is ilyen állóképessége van, úgyhogy le a kalappal előtte!

– fogalmazott a színész, aki egyébként két fogát is kiütötte a teniszezőnek.

Kapcsolódó
Sztárbox: Pribelszki Norbert két fogát is kiütötte Noszály Sándornak
A teniszező azt mondja, sajnos rosszul volt rajta a fogvédője, amit elhagyott a mérkőzése közben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik