Szórakozás

„Van egy kis agyrázkódásom” – Varga Ádám elmondta, hogy érzi magát a kiütéssel végződő Sztárbox-meccse után

RTL
RTL
A színészt a második menetben küldte padlóra Miller Dávid.

Miller Dávid és Varga Ádám összecsapásával vette kezdetét a Sztárbox 2024-es évada vasárnap. Mérkőzésük a második menetben ért véget, ekkor ugyanis az énekes-műsorvezető kiütötte a színészt.

Varga nemrég az Instagram-oldalán adott helyzetjelentést a hogylétével kapcsolatban. Mint mondja, minden rendben van, volt kórházban, ahol a CT-vizsgálat után orvosai megállapították, hogy nem szenvedett maradandó egészségkárosodást.

Tényleg minden rendben van, van egy kis agyrázkódásom, ennyi. És szeretném megköszönni mindenkinek, aki gondolt rám, aki írt nekem, a sok aggódást, nagyon-nagyon jólesett. Meg köszönöm azoknak, akik szurkoltak tegnap akár a tévé előtt, akár pedig ott a helyszínen, nagyon-nagyon sok erőt adtak nekem

– mondta a színész, aki nagyon kemény extázisnak élte meg, hogy bevonult az arénába és ringbe lépett. Úgy véli, sosem felejti el az élményt, noha nem egészen úgy tervezte a mérkőzést, ahogyan végül alakult.

Még emésztgetem magamban, hogy pontosan mi történt. Valahogy azt éreztem, hogy az első menetben nagyon jól működik a dolog, tök kiegyensúlyozott. Nagyon sokat ütöttünk mind a ketten, és valami történt velem a második menet elején. Valószínűleg az az iszonyat mennyiségű adrenalin egyszerűen felrobbant bennem, és az azt eredményezte, hogy elvesztettem a fókuszt, nem tudtam koncentrálni és leengedett kezekkel, védekezés nélkül, nyílt sisakkal mentem előre.

Hangsúlyozta, hogy Miller nagyon kemény ellenfél volt, aki szerinte megérdemelten nyert, így gratulált neki és megköszönte neki a küzdelmet.

Nyilván nekem most lesz egy kis dolgom magammal, hogy ezt elrendezzem, hiszen iszonyat melót tettem bele, ugyanúgy, ahogy a többiek is iszonyat melót tesznek bele. Tudom, hogy a Dávid is brutális módon készült, ez látszott is. Azok, akik azt gondolják, hogy sztárocskák bemennek a ringbe bohóckodni, figyeljetek, az van ám, hogy tényleg fél éve, vagy van, aki több mint fél éve heti nyolcakat edzünk, és tényleg nagyon komolyan vesszük ezt az egészet. És hát fölteszünk több hónapnyi melót egy pár perces bokszmeccsért, ami van, hogy így ér véget. De nincsen ezzel semmi baj

– tette hozzá.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Varga Ádám (@adamo.varga) által megosztott bejegyzés

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik