Szórakozás

Önkiszolgáló pénztár: ügyes trükknek tűnik, sokan mégis óva intenek tőle

frantic00 / Getty Images
frantic00 / Getty Images

Sokan ma már csak elvétve használnak készpénzt, de még mindig vannak, akiknél felgyűlik az apró, mert nehezen tudnak megszabadulni tőle. Számukra lehet megoldás az a trükk, amit egy nő mutat meg egy szupermarket önkiszolgáló kasszájánál – írja a Daily Star című, brit bulvárportál.

A nő a TikTokra feltöltött videójában azt mutatja meg, hogyan lehet marékszámra beönteni az aprót az önfizető kasszába, ahelyett, hogy egyesével kellene bedobálni az érméket.

@wicked_bee Okay who knew this??? And didn’t tell me? 😂😂#HoldMyMilk #walmarthacks ♬ original sound - _cherise_

A felvétel valószínűleg egy amerikai Walmart szupermarketben készült, a Daily Star azonban azt írja, a módszer a brit üzletekben, például a Tescóban is működik.

Sokak szerint a módszer rengeteg időt takaríthat meg azoknak, akik szeretnének megszabadulni a felgyülemlett aprótól, mások azonban óva intenek a trükk alkalmazásától.

Utóbbiak szerint nem véletlenül van a fedő, mely egyszerre csak egy érmét enged bedobni. Ha marékszámra ömlik a pénz a kasszába, könnyen eldugulhat, akkor pedig sokkal több idő megy kárba annál, amennyit megspórolt volna az ember.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik