Szórakozás

Ed O’Neill méltatlan módon, az utcán tudta meg anno, hogy elkaszálták az Egy rém rendes családot

David Hume Kennerly / Getty Images
David Hume Kennerly / Getty Images
Búcsúajándékot sem kaptak a szereplők.

Egy podcastműsorban volt hallható Ed O’Neill, amerikai színész, akit leginkább az Egy rém rendes család és a Modern család című szitkomokból ismerhetünk. Előbbiről beszélt bővebben a színész, ugyanis felidézte, hogy 1997-ben hogyan szerzett tudomást arról, hogy az Al Bundy és családja mindennapjait bemutató sorozatot elkaszálta a Fox.

Egy fickótól tudtam meg, aki ismert egy másik fickót, aki akkoriban az asszisztensemmel dolgozott. Így tudtam meg. Soha nem hívtak fel minket a csatornától, hogy vége. 1997 volt, épp a szülővárosomban voltam, egy panzióban, azt hiszem, az egyetemen volt valami dolgom. Igazán gyönyörű nap volt, egyébként. És a panzióhoz befordult egy autó, hátul a felirat, »friss házasok«, és ott lógtak rajta a konzervdobozok. Kiszállt a pár az autóból, a férj felkiáltott, »Úristen, Al Bundy Ohióban!«. Gratuláltam nekik.

Majd különös fordulatot vett a beszélgetés:

Azt mondták, hogy el sem hiszik, ami történt, hogy mennyire sajnálják a műsorunkat. Én meg nem értettem, miről beszél. Csak kérdeztem, mit ért ez alatt. És mondta a férj: »Ó, te nem tudsz róla? Elkaszálták!«. Annyit tudtam mondani, hogy tőle hallom először.

O’Neill elárulta, hogy megpróbált egy rendes utolsó epizódot összehozni a sorozatnak, az eredeti készítőkkel, Michael G. Moye-jal és Ron Leavitt-tel, de ez nem valósult meg.

Hozzátette, hogy még egy búcsúajándékra sem futotta a csatornától, noha az Öreglányok című sorozat végén a színésznők Mercedes-Benzeket kaptak. O’Neill felidézte, hogy a csatorna egyik fejesével beszélgetett ilyesmiről, aki biztosította, hogy soha nem engednék el a sorozat szereplőit búcsúajándékok nélkül – ám ez mégis megtörtént.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik