Szórakozás

Kopaszodó halántékú hajzatot tetováltatott magára a kopasz férfi

Nem egyedüli eset.

A közösségi médiában az smp.don nevet viselő tetováló arra specializálódott, hogy kopasz embereknek „hajat” tetováltat a fejére, illetve a sok-sok pötty feltetoválásával a kopaszodóknak is segítség lehet, dússágot ad az egyébként gyér hajkoronájuknak. Az smp is Scalp Micropigmentationt, vagyis fejbőr mikropigmentációt, tetoválást jelent.

A tetováló sűrűn beszámol a munkájáról a TikTokon, a kommentelők pedig elképednek rajta, mennyire élethű a végeredmény.

@smpdon ADVICE DO YOUR RESEARCH BEFORE CHOOSING A ARTIST! SOMETIMES THE CHEAPER ROUTE MAY COST YOU MORE IN THE LONG RUN!!! DM or call me at +1-437-345-9950 for any questions or for a free consultation. #hairtransplant #smp #canada #toronto #torontobarbershop #hairtattoo #tattootoronto ♬ Originalton - Music for the People

A kanadai férfi azt tanácsolja azoknak, akik elgondolkodnak egy ilyen beavatkozáson, hogy mindenképpen nézzenek utána rendesen, kit kérnek fel a tetoválásra, mert hosszú távon igencsak költséges lehet beavatkozás. Saját munkájáról azt állítja, 4-6 évig megmarad a színe a hajtetoválásának, utána elkezd kopni, de nem tűnik el teljesen. Ilyenkor érdemes újra felkeresni őt, hogy megint sötétebb legyen a tetoválás színe.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik