Szórakozás

Otthagyta a tanítást a vetkőzésért, hogy életeket változtathasson meg

Albert L. Ortega / Contributor / Getty Images
Albert L. Ortega / Contributor / Getty Images
Courtney Tillia speciális nevelési igényű gyerekeket tanított míg egy nap úgy döntött, szerencsét próbál erotikus modellként. A nő és a családja élete azóta fenekestől felfordult.

Az arizonai Courtney Tillia tanárnőből lett szexmunkás. Azt mondja, imádta korábbi munkáját, a speciális nevelési igényű gyerekek tanítását, de a családja anyagi szempontból állandóan küszködött, folytonos lemondások mellett, hónapról-hónapra éltek. Mióta az OnlyFans-en keresi a kenyerét, jómódban élnek és a 38 éves nő nem lát ebben semmi szégyellnivalót – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Courtney Tillia (@courtneytillia)

Tillia hat évig tanított, de az anyagi problémák miatt egyre jobban megutálta a munkáját. Amikor észrevette, hogy negatív érzelmei az élete más területeire is kihatnak, tudta, hogy sürgősen változtatnia kell. Megbeszélte a dolgot a férjével, aki támogatta extrém karrierváltását. A négygyermekes anya azóta havonta hatjegyű összegeket keres dollárban, amiből el tudja tartani az egész családját.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Courtney Tillia (@courtneytillia)

„Mindent meg tudok nekik adni, amire csak szükségük van és annál még sokkal többet is” – mondja. Tillia reméli, hogy az ő története sok nőt fog még arra bátorítani, hogy kezükbe vegyék a saját sorsukat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik