Belföld

Diákként 20 százalékos kedvezménnyel vásárolhatsz a Diverzum x SPAR kollab révén

A kereskedelmi láncok közül elsőként kezdett együttműködésbe a SPAR és a Diverzum, Magyarország legnagyobb diákkedvezményes platformja. A SPAR DIÁK JOKER kuponjaival három termék is 20 százalékos kedvezménnyel vásárolható meg, akár napi több alkalommal is.

A SPAR, alapítása óta, élen jár az élelmiszeripari innovációk, köztük a vásárlóinak nyújtott digitális szolgáltatások és kedvezmények terén. Utóbbi területen most egy újabb, fontos állomáshoz érkezett a cég: a közelgő iskolakezdésre időzítve a kereskedelmi láncok közül elsőként kötött együttműködési megállapodást a Diverzummal, a legnagyobb hazai, diákkedvezményt kínáló platformmal.

A Diverzum exkluzív diákkedvezményeket kínáló, ingyenes platformját a 14 éven felüli, magyar diákok közel harmada, azaz több mint 200 ezer tanuló használja, regisztrált felhasználóként. Az applikációban és weboldalon is elérhető platform, 2021. novemberi indulása óta, több mint félmilliárd forintot spórolt meg a hazai diákoknak, a rendszeren keresztül igénybe vett, kizárólag diákoknak szóló kedvezményekkel – a SPAR diákkedvezménye ezt még magasabb szintre fogja emelni.

A Diverzum platformján elérhető, 20%-os SPAR DIÁK JOKER kedvezmény igénybevételének mindössze annyi feltétele van, hogy a felhasználó legyen 14 évnél idősebb és valamelyik oktatási intézményben tanuljon, azaz legyen érvényes diákigazolványa, amelyet hitelesített a Diverzum felületén.

A Diverzumban elhelyezett, diákoknak szóló SPAR DIÁK JOKER kupon az összes magyarországi SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR partner és SPAR market üzletben beváltható, azaz a diákok több mint 500 helyszínen élhetnek a lehetőséggel. Vásárlásonként, összesen, 3 termékre érvényesíthető a 20%-os SPAR DIÁK JOKER kupon, mely akár minden vásárlás alkalmával használható.

Bővebb információ: www.diverzum.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik