Belföld

Bevallotta tettét a galgagyörki feleséggyilkos, aki egy budapesti plázába ment a tette után – letartóztatták

Bevallotta a tettét a gyanúsítotti kihallgatása során az a 66 éves férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy néhány nappal ezelőtt meggyilkolta közel húsz évvel fiatalabb feleségét Galgagyörkön – tudta meg a 24.hu.

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtósa, lapunk megkeresésére azt mondta, hogy a gyanúsított elismerte a bűnösségét.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányságra szombat délután érkezett segélyhívás. A bejelentő elmondta: házukban vérnyomokat talált, a szülei nincsenek otthon, telefonon nem éri el őket.

Kiderült, hogy a 66 éves férfi, egy szóváltást követően, négyszer mellkason szúrta feleségét a házukban, majd a hatvani kórháza vitte és onnan ismeretlen helyre távozott.

A 48 éves nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy órákkal később belehalt. A hatóságok kezdeményezték a gyanúsított letartóztatását. Erről várhatóan kedd délután döntenek.

Frissítünk!

Gyimesi Kinga, a Budapest Környéki Törvényszék szóvivője, az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy a bíróság letartóztatta a bűncselekménnyel gyanúsított férfit.

A törvényszék az üggyel kapcsolatos, későbbi közleményében azt közölte, hogy a férfi egy budapesti bevásárlóközpontba, majd a sógornőjéhez ment, miután kórházba vitte a nejét. A rendőrséget a sógornője értesítette, és ez alapján fogták el az elkövetőt. A letartóztatásról szóló végzést mindenki tudomásul vette, így az végleges.

 

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik