Kultúra

Kökény Attilával, Thuróczy Szabolccsal és Keresztes Ildikóval indul az Adom a napom új évada

Szajki Bálint / 24.hu
Szajki Bálint / 24.hu
Augusztus 26-án debütál a negyedik évad.

Augusztus 26-án 20 órakor folytatódik a VIASAT3 sikerműsora, amely tavaly nyár végén indult, mégis a 4. évadával várja már a nézőket. Immár az is nyilvános, kiket láthatnak a nézők az Adom a napom első adásában: elsőként Kökény Attila adja a napját, aki arról is mesél, hogyan járta meg a mélységeket és magasságokat, őt követi Nagy Sándor, számos tévé-sorozat és színházi előadás kedvelt sztárja, akinél kíváncsiak vagyunk, vajon mi rejlik a mindig mosolygó sármőr képe mögött; szerdán Keresztes Ildikó hosszú elvonulás és komoly betegség után mesél az életéről, majd az első hét utolsó vendégeként érkezik az egyik legnépszerűbb színész, Thuróczy Szabolcs, aki ritkán nyílik meg, most mégis beenged a hétköznapjaiba. A következő hetekben szerepel majd a műsorban Majka, Till Attila, Erős Antónia, Básti Juli és Kiss Ádám is.

Hogy hogyan telik az életük, azt reggeltől kendőzetlenül megmutatják az élő streamben a www.adomanapom.hu oldalon, este pedig az eddigi gyakorlatnak megfelelően Geszti Péterrel beszélgetnek majd néha mélyebb, néha könnyedebb témákról, de mindenképpen őszintén.

Gesztivel többek közt az Adom a napomról is beszélgettünk születésnapi interjúnkban:

Kapcsolódó
Geszti Péter: Ha nem politikai szempontok alapján osztana pénzt a Filmintézet, nekem akkor is a sor végére kellene beállnom
Májusban hatvanéves lett Geszti Péter, de nem áll le egy percre sem. Magyar és dakota közmondásokról, toxikus bullshitről, az Adom a napomról és a huszonöt éves Kalózokról beszélgettünk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik