Élet-Stílus

A Nagy-tavaknál bukkant fel egy aligátor

sekernas / Getty Images
sekernas / Getty Images

A pennsylvaniai hatóságok nyomozást indítottak, miután augusztus 4-én, vasárnap egy aligátort láttak úszkálni az Erie-tóban, Erie közelében – írja a 6abc Action News. A Nagy-tavak legdélebbi tagja a világ tízedik legnagyobb felületű tava, a régióban nem fordulnak elő a természetben aligátorok.

A hüllőről Christina Roach készített videót, aki épp a családjával időzött a környéken. Nagyjából egyórányi strandolás után egy férfi bukkant fel, azt kiabálva, hogy hagyják el a vizet, miközben az aligátorra mutatott. A nő kiparancsolta gyermekeit a tóból, majd bejelentést tett.

Julie Slomski, az Erie Port Authority ügyvezető igazgatója a helyi médiának elmondta: nagyon komolyan veszik az ügyet, és arra kérik az észlelőket, hogy forduljanak a hatósághoz. „Ha valaki tud valakiről, aki esetleg kiengedte ezt az aligátort a vízbe, szívesen beszélnénk vele” – tette hozzá.

A környéken figyelmeztető táblákat helyeztek ki, az Erie Port Authority pedig felvette a kapcsolatot egy csapdásszal. Hogy az állat miként került a tóba, egyelőre kérdéses.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik