Belföld

Hangfelvételt készített a kilencéves kislány arról, milyen szörnyűségeket művelnek vele, a gyerek apja elverte a gyanúsítottat

Jókora kötéssel a fején és zúzódásokkal érkezett tegnap a Miskolci Járásbíróságra az a férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy rendszeresen erőszakolta a náluk lakó család kilenc éves kislányát Miskolcon. Az RTL Híradó értesülései szerint a molesztált kislány apja verte el az idős férfit. Úgy tudjuk, hogy a megvert férfi nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Janasóczki Attila, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy a hatóságoknak tudomása van a sérülésről, és a bántalmazásról, és ennek körülményeit külön eljárásban fogják vizsgálni majd.

Ahogy arról beszámoltunk, az idős férfi egy több gyermekes szegény családot fogadott be az otthonába májusban. A Miskolci Törvényszék az esettel kapcsolatban azt közölte, hogy a gyanúsított májustól augusztus negyedikéig többször is szexuális cselekményt végzett a kilenc éves gyermeken. Végül az buktatta le, hogy a talpraesett kislány hangfelvételt készített az egyik ilyen alkalomról.

A férfi megpróbálta rávenni a gyermek szüleit arra, hogy ne tegyenek feljelentést ellene. A bíróság ezért, és szökés-elrejtőzés veszélye miatt letartóztatta a szexuális erőszakkal gyanúsított férfit. A bántalmazási ügyet külön eljárásban vizsgálják majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik