Belföld

Boros otthagyja a Bumerángot

Három év múlva lejár Boros Lajos szerződése, és azt tervezi, utána már nem ébreszti a rádióhallgatókat - írja a Napi Ász.

Már csak három évig tervezi ébreszteni a rádióhallgatókat Boros Lajos, aki egy tévéműsorban feleségéhez és műsorvezetőtársához, Bochkor Gáborhoz fűződő kapcsolatáról is beszélt. “Nincs még egy ilyen ember, aki ennyi időt töltött Bocsival, mint én. Egy dolgot tettem. Távol tartottam magamtól. Egyszer volt a lakásomon, nem kell neki tudnia mindent rólam. Tudtam a csajozós korszakomból, hogy addig vagyok érdekes, amíg titkom van. Nem lehetsz maradéktalanul őszinte valakivel, mert unalmassá válsz. Én taktikáztam” – ismerte el Boros, aki ehhez a kapcsolathoz hasonlította a házasságát. “A válságok tartanak össze a feleségemmel” – ismerte el a rádiós.

“Minden reggel beülök a mikrofon mögé, és nem tudom, honnan jön egy olyan dolog, amire nekem reagálnom kell. A kíváncsiságom azonban már fogy. A szerződésem három év múlva lejár. Az én döntésem pedig az, hogy utána reggeli műsort már nem vezetek” – mondta Boros, aki elárulta azt is: nem fáradt, de azért öregszik, mert hosszan tud betegségekről beszélni. Azt azonban érzi, hogy valami nagy dobást kellene még csinálni – írta a lap.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik