Szórakozás

Fábry balesete miatt nem indul a Nemzeti Vágtán

A show-man néhány nappal ezelőtt csuklótörést szenvedett.

Budapest vezetősége, prominens személyek, a rendezvény partnerei, polgármesterek, Elővágta szervezők és a Nemzeti Vágta sztárjai gyűltek össze a Várban, ahol közjegyző jelenlétében kisorsolták, hogy az induló 72 település lovasa milyen sorrendben áll rajthoz a Hősök tere köré felépített speciális lóversenypályán. Az esemény nyitányaként 8 ünnepi díszben tündöklő lovaskocsi hajtott át a belvároson, mellettük pedig lovas huszárok vonultak, akik büszkén lobogtatták a benevezett települések zászlaját. Az ünnepélyes felvonulás a Kapisztrán téren végződött, majd a Hadtörténeti Intézet és Múzeum Márványtermében folytatódtak az események. A rendezvényt Lázár Vilmos köszöntő beszéde indította, majd a „Sors ládából” a sorsolók kihúzták a rivális városok és falvak neveit. A huszárok, olimpikonok, és médiatámogatók mellett a sztárvendégek is feszült izgalommal nyúltak a faládába.

A hírességek közül elsőként Faragó Andrást, Bebét és Trokán Nórát érte az a megtiszteltetés, hogy daliás huszárok jelenlétében sorsolhatott. Majd Fekete László, Bárdosi Sándor, Hajas László és Keresztes Ildikó következett. A sorsolás végeztével a sztárok és a lovas szakma képviselői jóízű beszélgetésbe elegyedtek a Múzeum előtti macskaköves téren.

Fábry Sándor részvételére az előzetes hírekkel ellentétben idén sajnos nem számíthatunk. Ugyanis a humorista két héttel a Nemzeti Vágta előtt csuklótörést szenvedett, így kénytelen volt lemondani a jeles eseményen való részvételt. Helyette Piroch Gábor száll versenybe.

„Nagyon sajnálom, hogy a balesetem miatt nem indulhatok az idei Fogatvágta mezőnyében, és remélem, hogy ezzel nem csak én vagyok így, hanem az esemény szervezői is! ” – mondta a tőle megszokott csipkelődő humorral Fábry Sándor, aki azt is hozzátette, hogy jövőre természetesen számíthatnak rá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik