Belföld

Gyanúsítottként hallgatták ki a kisfiút felrúgó karateedzőt

A rendőrség kiskorú veszélyeztetése gyanújával hallgatta ki hétfőn azt a szolnoki karateedzőt, aki felrúgott egy kisfiút a szolnoki kalandparkban, írja a Magyar Nemzet.

A kalandpark üzemeltetője július 15-én írásban tett feljelentést a rendőrségen, miután tudomásukra jutott, hogy a kalandparkban egy férfi bántalmazott egy gyermeket. Az esetet rögzítette egy biztonsági kamera. A nyilvánosságra hozott felvételen jól látszik, hogy a karateedző felrúgja a kisgyereket, aki nem akart felmenni a kalandpark mászórészére.

Az esetről készült egyik nemrég nyilvánosságra hozott videón az is látható, hogy Agócs Tibor a rúgás után a karjánál fogva felhúzta a síró kisfiút a földről, majd többször is arcon öntötte a kisgyereket hideg vízzel.

Nem sokkal a felvételek nyilvánosságra kerülése után megszólalt a kisfiú édesanyja, aki azt mondta, semmit nem tudott az incidensről, amiről végül kedden szerzett tudomást, miután a történtekről készült felvétel felkerült az internetre. Mint mondta:

Azt hittem, hogy ott csuklok össze, gyomorgörcs és az összes szőr állt rajtam, mert én erről semmit nem tudtam. Odahívtam Rolit, és kérdeztem, hogy mi volt, mondja el nekem. Akkor már elmondta. Ő azt hitte, hogy annyira rosszat tett, hogy ezt megérdemelte. És még szégyellte is.

A karateedző volt barátnője pedig arról számolt be, a jászberényi férfi lelkileg és fizikailag is bántalmazta őt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik