Szórakozás

Első találkozásuk után 30 nappal ment hozzá 60 éves férjéhez a 24 éves nő

Fekete özvegynek hívják, mert többször volt már kapcsolata nála jóval idősebb férfiakkal, a 24 éves nő azonban nem érti, mi a bajuk a kritikusainak.

Willow a 24 éves énekesnő alig egy hónapja ismerte férjét, a 60 éves Robot, amikor hozzáment. Az összeköltözéshez még kevesebb idő kellett – írja a Sun című bulvárlap skót kiadása.

A fiatal nőt mindig az idősebb férfiak vonzották, Rob előtti párja, David 62 éves volt. Az énekesnő és modell Willow azt mondja, „fekete özvegynek” hívják, holott eddig egyetlen volt barátja sem halt meg.

Willow és Rob négy évvel ezelőtt a Tinderen ismerkedtek össze, de egy kis flörtölésnél nem jutottak messzebbre, akkoriban ugyanis mindketten kapcsolatban éltek. Néha üzenetet váltottak, vagy beszélgettek, aztán egy napon Willow Los Angelesbe utazott, megkérdezte az ott élő Robot, hogy nincs-e kedve vele személyesen is összefutni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Willow Sias Mione (@willowwbarbie) által megosztott bejegyzés

Az első randi olyan jól sikerült, hogy Rob és Willow azt mondják, nagyjából három óra alatt dőlt el, hogy összeköltöznek. Aztán alig telt egy hónap és Beverly Hills Parkban össze is házasodtak. Nem más, mint Willow édesanyja adta össze őket.

Rob azt meséli, hogy korábban, amikor az első házassága véget ért, az anyja megkérdezte tőle, megházasodik-e még egyszer. Ő azt felelte, nem született még olyan nő, akit hajlandó lenne feleségül venni. Ez 25 évvel ezelőtt történt és Willow 24 volt amikor elvette, úgyhogy igaza lett.

Willow azt mondja, bár sokan azt hiszik, a pénzéért ment hozzá a férjéhez, aki kitartja, valójában egészen jól alakul az énekesnői karrierje, úgyhogy egészséges, kiegyensúlyozott házasságban élnek. Willow anyja sem lepődött meg a házasságon, azt mondja, a lánya mindig az idősebb férfiakhoz vonzódott, akik tudják, mit csinálnak és rengeteg élettapasztalatuk van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik