Szórakozás

Kiss Daniella a várandósságáról: Igazából még most sem fogtuk fel

TV2
TV2
Párjával csak jövőre terveztek szülői örömök elé nézni, az egykori szépségkirálynő viszont azt mondja: a pici másként döntött.

 Kiss Daniella, a 2015-ös Magyarország Szépe a minap az Instagram-oldalán tudatta követőivel, hogy párjával babát várnak.

A Farm VIP tavalyi évadának szereplője most a Borsnak mesélt arról, hogy kedvesével már 5 éve együtt vannak, és bár csak jövőre terveztek szülői örömök elé nézni, „úgy tűnik, a pici másként döntött”.

Igazi szerelemgyermek a mi kis angyalunk, ennél szebb dolgot nem is kívánhat egy pár magának. Amikor megtudtuk, akkor szóhoz sem jutottunk, igazából még most sem fogtuk fel. A párom az első időszakban nagyon védelmező volt és óvott, de mostanra bőven a második trimeszterben már ő is sokkal nyugodtabb

osztotta meg a lappal Kiss, aki azt mondja, gyereke apjával korábban eldöntötték, hogy nem fognak rástresszelni a baba témára.

Eldöntöttük, hogy nem tesszük és hagyjuk megtörténni a dolgokat. Azt is elárulhatom, hogy lehet karácsonyi baba lesz, mert december 20-ára vagyok kiírva

– tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik