Szórakozás

A legszerencsétlenebb lottójátékos negyvenöt percig hihette azt, hogy megütötte a főnyereményt

Nagy Britannia legszerencsétlenebb lottójátékosa rövid ideig a fellegekben járt, mert azt hitte, 11 millió fontot (több mint 5 milliárd forintot) nyert. Nem sokkal később kiderült, hogy tévedett.

Kihúzták mind a hat számát a lottón, mégsem nyert egy fillért sem Mark Fletcher, Nagy Britannia legszerencsétlenebb lottójátékosa – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

A 49 éves wigani férfi a játékot szervező National Lottery mobilos applikációját használta. Bejelölte szerencseszámait, majd a következő sorsolás után alig hitt a szemének amikor látta, mind a hat számát kihúzták. A főnyeremény 11 millió font (5,1 milliárd forint) volt azon a héten, Fletcher a fellegekben járva tárcsázta a nyertesek forródrótját.

Negyvenöt percig tartott, mire a telefont felvették, aztán egy nő közölte, hogy Fletcher valójában nem nyert.

„Nem értettem, mi történik, a nő azt mondta nem nyertem, aztán amikor megkérdeztem, hogy akkor hibásan működik-e az applikáció, azt is tagadta. Folyton azt kérdezgette, hogy megjátszottam-e a számaimat.”

A National Lottery egyik szóvivője elmondta, hogy az applikációban a játékosok kiválaszthatják és elmenthetik a kedvenc számaikat, hogy ellenőrizhessék, mikor húzták ki őket a korábbi sorsolásokon. A kedvenc számok elmentése azonban nem azt jelenti, hogy a játékosok meg is játszák ezeket a számokat. Bár Mark Fletcher elmentett számait valóban kihúzták június 29-én, a férfi nem adott fel szelvényt.

Mark Fletcher azt mondja, megviseli a történet. Álmatlan éjszakákon forgolódik és folyton az jár a fejében, hogy vajon mi lett volna, ha valóban nyer 11 millió fontot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik